Imogen No Filter1 mirror1 v4
Imogen No Filter1 mirror1 v4

Bodycams in de Retail

Bodycams verminderen het aantal escalerende incidenten doordat ze agressie afschrikken en op onafhankelijke wijzen vastleggen wat er gebeurt. Hierdoor kan personeel in de detailhandel met meer zelfvertrouwen optreden en wordt hun algemene veiligheid en welzijn verbeterd. Ook is er minder personeel nodig.

Calla
Calla 1

Agressie en verbaal geweld tegen winkelpersoneel nemen gestaag toe. Het recente misdaadrapport van de Britse Association of Convenience Stores (ACS) bracht een aantal verontrustende statistieken aan het licht. Er wordt geschat dat er in de detailhandel meer dan 50.000 incidenten hebben plaatsgevonden en dat 83% van alle werknemers tijdens het werk te maken heeft gehad met verbaal geweld. Volgens een rapport van de City University of London leidt dit tot langdurige angst en posttraumatische stressstoornissen bij werknemers in de sector.

Bodycams blijken het aantal escalerende incidenten te verminderen doordat ze agressie afschrikken en op onafhankelijke wijzen vastleggen wat er gebeurt. Hierdoor neemt het vertrouwen van het winkelpersoneel toe en zorgt het uiteindelijk voor meer veiligheid en welzijn.

Calla website 2

Naar voren gericht display

Uit onderzoek blijkt dat wanneer mensen zien dat ze worden gefilmd, dit ertoe kan bijdragen dat ze kalmeren en conflicten vermijden. Dat is precies wat Calla doet: situaties de-escaleren, zorgen voor minder onrust en onafhankelijk vastleggen wat er gebeurt.

One-touch-opname

Doordat er maar één snelle en eenvoudige handeling nodig is om de camera aan te zetten, is het voor gebruikers makkelijk om te beginnen met opnemen. Door de intuïtieve rode schuifknop te verschuiven wordt de camera geactiveerd. Medewerkers die in beweging zijn, kunnen het apparaat zo eenvoudig bedienen.

Optimale Beveiliging

Calla-camera’s zijn AES 256-bits gecodeerd en videobeelden zijn alleen toegankelijk voor bevoegde gebruikers.

Flexibel aan te brengen

De Calla weegt weinig en kan op verschillende manieren op kleding worden bevestigd: met een keycord, een krokodillenklem of een magneet.


Diverse Mountopties

Te gebruiken voor allerlei gebruiksomgevingen, uniformen, lichaamstypes of persoonlijke voorkeuren; onze montageopties voor de Calla-camera bestaan onder andere uit: Klickfast-bout, overhemdklem, lanyards en harnassen.

Aanvullende Specificaties

Specificaties
Beschrijving
Afmetingen
Hoogte: 54 mm Breedte: 41 mm Diepte: 17 mm
Gewicht
90g
Screen
1.54"
Schermweergave
Resolutie, beeldsnelheid, datum, tijd, beschikbaar geheugen (GB), duur van lopende opname, batterijniveau (%), indicatie opname, indicatie opname bewijsmateriaal.
Batterij
90 minuten
Geheugen
2,5 uur (168GB)
Video
720p
Beeldsnelheid
30 fps
Codering
.MP4
Audio Encoding
Advanced Audio Coding (AAC)
Audio-alarmen
Camera aan/uit, Opname starten/stoppen, Batterij bijna leeg en Geheugen bijna vol
Versleuteling
AES 256-bit
Bedrijfstemperatuur
5°C tot 35°C
Bescherming
IP54
Certificering
FCC CE
Accessoires Bekijken