201707 UKNP Traffic Warden IMG 0111
201707 UKNP Traffic Warden IMG 0111

Bodycams in de Transportsector

Hoogwaardige bodycams voor transport

Bodycams filmen een situatie op onpartijdige en onafhankelijke wijze, waardoor handhavers moeiteloos realtime informatie kunnen krijgen tijdens interacties met mensen. Er blijkt al jarenlang uit onderzoeken dat bodycams ervoor zorgen dat interacties tussen handhavers en burgers positiever verlopen en dat mensen zich er veiliger door voelen. Door bodycams zijn er ook minder klachten ingediend tegen handhavers en is de criminaliteit gedaald.

Bun D5 onblack ON layeredscreen 0004 flipped

Ongekende prestaties: Bodycams uit de K- en D-serie zijn ontwikkeld met een onkraakbare beveiliging, weinig licht, HD-video, een accu die de hele werkdag meegaat en een naar voren gericht display. Het robuuste design in combinatie met 's werelds meest toonaangevende software voor bewijsbeheer maakt dat ons bodycamsysteem voor de politie in meer dan 40 landen wordt gebruikt.

Draaibare camerakop: De volledig aanpasbare camerakop zorgt voor de optimale controle en flexibiliteit die nodig is om de juiste beelden op te nemen en de opnameinstellingen te wijzigen per scenario. Onze bodycams kunnen op verschillende manieren gedragen worden, op het lichaam van mensen van verschillende lengtes, of op een helm of pet. Onze producten kunnen ook gebruikt worden in voertuigen, als interviewcamera of als handheld camera.

201707 UKNP Traffic Warden IMG 0018

Naar voren gericht display: Deze exclusieve functie van Reveal bodycams heeft een bewezen kalmerend effect op mensen die gefilmd worden en zorgt voor maximale transparantie. Het scherm kan indien nodig ook in de 'sluipmodus' worden gezet of worden gebruikt om beelden tijdens het werk terug te kijken, zonder smartphone of pc.

Intuïtief design: Het design is altijd een van Reveals hoogste prioriteiten geweest in onze productfilosofie. We begrijpen dat onze gebruikers affiniteit willen voelen met wat ze dragen en welke uitrusting ze gebruiken. Met de intuïtieve, rode schakelaar kan de camera met één eenvoudige en snelle handeling worden ingeschakeld, waardoor agenten hem onderweg gemakkelijk kunnen gebruiken.

Er is veel tijd en aandacht voor nodig om een goed ontwerp tot in de kleinste details te ontwikkelen. Onze camera's zijn niet alleen heel eenvoudig in gebruik, maar zijn ook ontworpen als producten die onze gebruikers met plezier dragen.

De transportsector vertrouwt op Reveal voor bodycams

Reveals bodycams zijn ontworpen in samenwerking met de mensen die de bodycams zouden gebruiken. Samen hebben we de beste bodycams ontwikkeld op het gebied van beeldkwaliteit, design, batterijlevensduur, functionaliteit en gebruiksgemak. Dankzij onze nauwe samenwerking met handhavers kunnen we een product leveren dat bestand is tegen het harde werk dat handhavers tegenwoordig moeten verzetten, waardoor overheidspersoneel zelfverzekerd hun werk kan doen in elke situatie.

Het naar voren gerichte display van de bodycams van Reveal heeft een bewezen kalmerend effect op mensen die gefilmd worden en zorgt voor maximale transparantie. Alles wat er gebeurt, wordt opgenomen, waardoor bewijs altijd waarheidsgetrouw en betrouwbaar is. Het scherm kan indien nodig ook worden gebruikt om beelden tijdens het werk terug te kijken, zonder smartphone of pc.

Je hebt de volledige controle over je bodycam en digitale bewijzen, op ieder gewenst moment. Je kunt ervoor kiezen om je DEMS 360 op je eigen locatie te hosten of dit op onze beveiligde cloudserver te laten doen. Je hebt zelf de controle. Geen langdurige opslagcontracten meer.