PEOPLE1
PEOPLE1

Over Ons

Over Ons

Wij ontwikkelen en produceren al meer dan 10 jaar toonaangevende bodycamsystemen en we doen dat altijd in nauwe samenwerking met de eerstelijnswerkers die ze gebruiken.

Wij zijn marktleider in het Verenigd Koninkrijk, dat wereldwijd het voortouw neemt bij het inzetten van bodycams. Onze systemen worden gebruikt door de meerderheid van de politiediensten in het Verenigd Koninkrijk, maar ook in gevangenissen, lokale overheidsinstellingen en door particuliere beveiligingsdiensten.

People at Reveal

We ontwikkelden het rudimentaire ontwerp tot een intuïtieve, robuuste serie bodycams met een krachtig softwaresysteem. De kern van onze producten was functionaliteit. Onze missie was om alle belangrijke functies en iedereen met een klantgerichte rol te beschermen. Onze visie was om wereldwijd een revolutie teweeg te brengen in bodycam-oplossingen.

We zijn ervan overtuigd dat onze producten vijf essentiële elementen nodig hebben om een significant verschil te maken voor de mensen die ze gebruiken en de sectoren waarin ze worden gebruikt:

De mogelijkheid om situaties te de-escaleren voordat er een woordenwisseling plaatsvindt door het naar voren gerichte scherm als afschrikmiddel te gebruiken.

Het leveren van transparante en onbevooroordeelde beelden van confrontaties waarbij de camera als onpartijdige getuige wordt gebruikt.

Degenen aan beide zijden van de lens beschermen als er een vijandige woordenwisseling ontstaat, door bewijs te leveren en klachten te verminderen.

De functionaliteit om eenvoudig en efficiënt beelden te uploaden, te bekijken en veilig te weten dat alles veilig gecodeerd is.

Gebruik de verkregen beelden niet alleen voor getuigenissen indien nodig, maar ook voor training en personeelsontwikkeling in de toekomst.

People at Reveal 2
Producten Neem Contact Op

Werelds meest ervaren en betrouwbare bedrijf voor bodycams

Actief in meer dan 40 landen over de hele wereld

We leveren en ondersteunen momenteel camera's en software aan klanten in meer dan 40 landen. Onze internationale activiteiten breiden zich snel uit. Wij hebben kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, de Verenigde Staten en Hong Kong.

Wij werken nauw samen met klanten zodat onze bodycams een optimale ervaring bieden. We vinden het zeer belangrijk om doeltreffende en duurzame samenwerkingsverbanden op te bouwen.