Firefighter
Firefighter

Bodycams bij de Brandweer en Hulpdiensten

Bodycams spelen een cruciale rol voor hulpdiensten, van het opleiden van personeel in de frontlinie tot het verzamelen van bewijs tijdens reddingsmissies en in andere gespannen situaties.

Contact Opnemen
Bun D5 onblack ON layeredscreen 0004 flipped

Hoogwaardige Bodycams voor de Brandweer 

Reveal biedt hoogwaardige, robuuste en veilige bodycams aan brandweer en andere hulpdiensten in het VK. Brandweermannen en -vrouwen dragen onze bodycams terwijl ze levens en eigendommen redden en nemen bewijs op bij brand of andere noodgevallen.

Ongekende prestaties: Bodycams uit de K- en D-serie zijn ontwikkeld met een onkraakbare beveiliging, weinig licht, HD-video, een accu die de hele werkdag meegaat en een naar voren gericht display. Het robuuste design in combinatie met 's werelds meest toonaangevende software voor bewijsbeheer maakt dat ons bodycamsysteem vaak wordt gebruikt door hulpdiensten.

Draaibare camerakop: De volledig aanpasbare camerakop zorgt voor de optimale controle en flexibiliteit die nodig is om de juiste beelden op te nemen en de opnameinstellingen te wijzigen voor de verschillende scenario's waar hulpverleners mee te maken krijgen. Onze bodycams kunnen op verschillende manieren gedragen worden, bijvoorbeeld bovenop een helm, op het lichaam van mensen van verschillende lengtes, op een voertuig of als handheld camera.

Firefighter

Naar voren gericht display: Deze exclusieve functie van de bodycams van Reveal heeft een bewezen kalmerend effect op mensen die gefilmd worden en zorgt voor maximale transparantie in gespannen situaties, bijvoorbeeld bij noodgevallen. Hulpverleners en getuigen voelen zich hierdoor gesterkt in hun besluitvorming en acties blijven duidelijk.

Intuïtief design: Het design is altijd een van Reveals hoogste prioriteiten geweest in onze productfilosofie. We begrijpen dat onze gebruikers affiniteit willen voelen met wat ze dragen en welke uitrusting ze gebruiken. Met de intuïtieve rode schakelaar kan de camera met één eenvoudige en snelle handeling worden ingeschakeld, waardoor hulpverleners hem onderweg gemakkelijk kunnen gebruiken.

Er is veel tijd en aandacht voor nodig om een goed ontwerp tot in de kleinste details te ontwikkelen. Onze camera's zijn niet alleen heel eenvoudig in gebruik, maar zijn ook ontworpen als producten die onze gebruikers met plezier dragen.

Waarom kiezen de brandweer en andere hulpdiensten voor Reveal?

1. Audiovisueel bewijsmateriaal van hoge kwaliteit

Er kan audiovisueel bewijsmateriaal van hoge kwaliteit worden verzameld en veilig worden opgeslagen als bewijs van acties van hulpverleners, ten behoeve van onderzoek naar bijvoorbeeld brandstichting of criminaliteit, of vervolgingen.

2. Training

De opleiding van brandweermannen en -vrouwen en hulpverleners wordt verbeterd en er kunnen best practices worden gedeeld voor verschillende scenario's.

3. Operationele controle en besluitvorming

Er kan beter controle worden gehouden in een situatie en er kan sneller worden besloten de bodycam te gebruiken. Daardoor kan er sneller bewustzijn worden gecreëerd door live feedback.

4. Zelfvertrouwen aan de frontlinie

Hulpverleners hebben meer zelfvertrouwen, omdat hun acties openlijk worden vastgelegd met een bodycam, waardoor er minder klachten tegen hen worden ingediend.