201707 UKNP Traffic Warden IMG 0220
201707 UKNP Traffic Warden IMG 0220

Bodycams voor Plaatselijke Autoriteiten

Reveal levert slimme, efficiënte en veilige bodycams aan plaatselijke autoriteiten over de hele wereld. Onze bodycams zijn ontworpen in samenwerking met het personeel dat de bodycams zou gebruiken.

Bun D5 onblack ON layeredscreen 0004 flipped

In de loop van de jaren is uit onderzoeken gebleken dat bodycams ervoor zorgen dat interacties tussen handhavers en burgers positiever verlopen en dat mensen zich er veiliger door voelen. Bodycams hebben bijgedragen aan een daling in het aantal klachten van burgers en het aantal gevallen van geweldpleging jegens agenten.

Ongekende Prestaties: Bodycams uit de K- en D-serie zijn ontwikkeld met een onkraakbare beveiliging, weinig licht, HD-video, een accu die de hele werkdag meegaat en een naar voren gericht display. Het robuuste design in combinatie met 's werelds meest toonaangevende software voor bewijsbeheer maakt dat ons bodycamsysteem voor de politie in meer dan 40 landen wordt gebruikt.

201707 UKNP Traffic Warden IMG 0046

De volledig aanpasbare camerakop zorgt voor de optimale controle en flexibiliteit die nodig is om de juiste beelden op te nemen en de opnameinstellingen te wijzigen per scenario. Onze bodycams kunnen op verschillende manieren gedragen worden, op het lichaam van mensen van verschillende lengtes, of op een helm of pet. Onze producten kunnen ook gebruikt worden in voertuigen, als interviewcamera of als handheld camera.

Naar voren gericht display: Deze exclusieve functie van Reveal bodycams heeft een bewezen kalmerend effect op mensen die gefilmd worden en zorgt voor maximale transparantie. Het scherm kan indien nodig ook in de 'sluipmodus' worden gezet of worden gebruikt om beelden tijdens het werk terug te kijken, zonder smartphone of pc.

Er is veel tijd en aandacht voor nodig om een goed ontwerp tot in de kleinste details te ontwikkelen. Onze camera's zijn niet alleen eenvoudig in gebruik, maar zijn ook ontworpen als producten die onze gebruikers met plezier dragen.

Redenen waarom plaatselijke autoriteiten Reveal in de arm nemen voor bodycams

1. Ontworpen als openbare interface

Reveals bodycams zijn ontworpen in samenwerking met de mensen die de bodycams zouden gebruiken. Samen hebben we de beste bodycams ontwikkeld op het gebied van beeldkwaliteit, design, batterijlevensduur, functionaliteit en gebruiksgemak. Dankzij onze nauwe samenwerking met onze klanten kunnen we een product leveren dat bestand is tegen het harde werk dat handhavers tegenwoordig moeten verzetten, waardoor ze zelfverzekerd hun werk kunnen doen in elke situatie.

2. Incidenten de-escaleren

Het naar voren gerichte display van de bodycams van Reveal heeft een bewezen kalmerend effect op mensen die gefilmd worden en zorgt voor maximale transparantie. Alles wat er gebeurt, wordt opgenomen, waardoor bewijs altijd waarheidsgetrouw en betrouwbaar is. Het scherm kan indien nodig ook worden gebruikt om beelden tijdens het werk terug te kijken, zonder smartphone of pc.

3. Trainingen voor agenten verbeteren

De hele dag kan worden nagelopen, hoe laat het ook is, dankzij de functies voor ultra laag licht op de camera's, die veel beter zijn dan de andere bodycams op de markt. Hoogwaardig beeld- en geluidsmateriaal zorgt voor betrouwbaar bewijs en helpen de veiligheid en conflictmanagementtraining van agenten te verbeteren.

4. Meer transparantie

Doordat een scenario beter wordt vastgelegd dankzij de draaibare camerakop, kan de camera op verschillende plekken en door verschillende mensen worden gedragen, op het lichaam of op een helm of pet. Alles wat er gebeurt, wordt opgenomen, waardoor bewijs altijd waarheidsgetrouw en betrouwbaar is.

5. Nauwkeurigere en veiligere opslag

Je hebt de volledige controle over je bodycam en digitale bewijzen, op ieder gewenst moment. Je kunt ervoor kiezen om je DEMS 360 op je eigen locatie te hosten of dit op onze beveiligde cloudserver te laten doen. Je hebt zelf de controle. Geen langdurige opslagcontracten meer.