J05 A3127
J05 A3127

Bodycams voor de Politie

Hoogwaardige bodycams voor de politie

Handhavers en politiekorpsen weten dat er geen compromissen gesloten kunnen worden als het op techniek aankomt. Prestaties zijn van essentieel belang aan de frontlinie. Om aan deze voorwaarden te kunnen voldoen, hebben we de beste bodycams ontwikkeld op het gebied van beeldkwaliteit, design, batterijlevensduur, functionaliteit en gebruiksgemak.

Ontdek de D-Series
Bun D5 onblack ON layeredscreen 0004 flipped 1

Ongekende prestaties: Bodycams uit de K- en D-serie zijn ontwikkeld met een onkraakbare beveiliging, weinig licht, HD-video, een accu die de hele werkdag meegaat en een naar voren gericht display. Het robuuste design in combinatie met 's werelds meest toonaangevende software voor bewijsbeheer maakt dat ons bodycamsysteem voor de politie in meer dan 40 landen wordt gebruikt.

Draaibare camerakop: De volledig aanpasbare camerakop zorgt voor de optimale controle en flexibiliteit die nodig is om de juiste beelden op te nemen en de opnameinstellingen te wijzigen per scenario. Onze bodycams kunnen op verschillende manieren gedragen worden, op het lichaam van mensen van verschillende lengtes, of op een helm of pet. Onze producten kunnen ook gebruikt worden in voertuigen, als interviewcamera of als handheld camera.

J05 A2996

Naar voren gericht display: Deze exclusieve functie van Reveal bodycams heeft een bewezen kalmerend effect op mensen die gefilmd worden en zorgt voor maximale transparantie. Het scherm kan indien nodig ook in de 'sluipmodus' worden gezet of worden gebruikt om beelden tijdens het werk terug te kijken, zonder smartphone of pc.

Intuïtief design: Het design is altijd een van Reveals hoogste prioriteiten geweest in onze productfilosofie. We begrijpen dat onze gebruikers affiniteit willen voelen met wat ze dragen en welke uitrusting ze gebruiken. Met de intuïtieve, rode schakelaar kan de camera met één eenvoudige en snelle handeling worden ingeschakeld, waardoor agenten hem onderweg gemakkelijk kunnen gebruiken.

Ht kost veel tijd en aandacht om een goed ontwerp tot in de kleinste details te ontwikkelen. Onze camera's zijn niet alleen heel eenvoudig in gebruik, maar zijn ook ontworpen als producten die onze gebruikers met plezier dragen.

Waarom bijna 80% van de politiekorpsen in het VK Reveal heeft gekozen als partner?

Ontwikkeld voor politieagenten

Reveals bodycams voor de politie zijn ontworpen in samenwerking met agenten die de bodycams zouden gebruiken. Samen hebben we de beste bodycams ontwikkeld op het gebied van beeldkwaliteit, design, batterijlevensduur, functionaliteit en gebruiksgemak. Dankzij onze nauwe samenwerking met handhavers kunnen we een product leveren dat bestand is tegen het harde werk dat de politie tegenwoordig moet verzetten, waardoor agenten zelfverzekerd hun werk kunnen doen in elke situatie.

Incidenten de-escaleren

Het naar voren gerichte display van de bodycams van Reveal heeft een bewezen kalmerend effect op mensen die gefilmd worden en zorgt voor maximale transparantie. Alles wat er gebeurt, wordt opgenomen, waardoor bewijs altijd waarheidsgetrouw en betrouwbaar is. Het scherm kan indien nodig ook worden gebruikt om beelden tijdens het werk terug te kijken, zonder smartphone of pc.

Verbetering van trainingen voor agenten

De hele dag kan worden nagelopen, hoe laat het ook is, dankzij de functies voor ultra laag licht op de D- en K-serie, die veel beter zijn dan de andere bodycams op de markt. Dankzij de hoge kwaliteit van het beeld- en geluidsmateriaal en de streamingmogelijkheden zijn acties tijdens tactische inzetten en trainingen van agenten aanzienlijk verbeterd.

Meer transparantie

Doordat een scenario beter wordt vastgelegd dankzij de draaibare camerakop, kan de camera op verschillende plekken en door verschillende mensen worden gedragen, op het lichaam of op een helm of pet. De camera kan bij zoekacties ook gebruikt worden als interviewcamera of als handheld camera.

Nauwkeurigere en veiligere opslag

Je hebt de volledige controle over je bodycam en digitale bewijzen, op ieder gewenst moment. Je kunt ervoor kiezen om je DEMS 360 op je eigen locatie te hosten of dit op onze beveiligde cloudserver te laten doen. Je hebt zelf de controle. Geen langdurige opslagcontracten meer.