J05 A3588
J05 A3588

Bodycams voor de Beveiliging

Bodycams spelen een cruciale rol in de particuliere beveiliging, van het opleiden van personeel in bedrijven tot het verzamelen van bewijs tijdens interacties met mensen en in andere gespannen situaties.

Beveiligingspersoneel is vaak als eerste aanwezig, omdat zij werken op openbare plekken met veel mensen. Ze hebben steeds vaker te maken met situaties waarin agressie of geweld wordt gebruikt wanneer ze proberen mensen te beschermen.

Contact Opnemen
Bun D5 onblack ON layeredscreen 0004 flipped

Dankzij de bodycams van Reveal zijn de interacties met mensen volledig transparant. Ze fungeren als een onpartijdige getuige, zodat situaties snel kunnen worden opgelost en personeel zich gesterkt voelt in hun keuzes.

Ongekende Prestaties: Bodycams uit de K- en D-serie zijn ontwikkeld met een onkraakbare beveiliging, weinig licht, HD-video, een accu die de hele werkdag meegaat en een naar voren gericht display. Het robuuste design in combinatie met 's werelds meest toonaangevende software voor bewijsbeheer maakt dat ons bodycamsysteem vaak wordt gebruikt door hulpdiensten.

Draaibare camerakop: De volledig aanpasbare camerakop zorgt voor de optimale controle en flexibiliteit die nodig is om de juiste beelden op te nemen en de opnameinstellingen te wijzigen voor de verschillende scenario's waar hulpverleners mee te maken krijgen. Onze bodycams kunnen op verschillende manieren gedragen worden, bijvoorbeeld bovenop een helm, op het lichaam van mensen van verschillende lengtes, op een voertuig of als handheld camera.

201707 UKNP Traffic Warden IMG 0046

Naar voren gericht display: Deze exclusieve functie van Reveal bodycams heeft een bewezen kalmerend effect op mensen die gefilmd worden en zorgt voor maximale transparantie in gespannen situaties, bijvoorbeeld bij noodgevallen. Beveiligingspersoneel en getuigen voelen zich hierdoor gesterkt in hun besluitvorming en acties blijven duidelijk.

Intuïtief design: Het design is altijd een van Reveals hoogste prioriteiten geweest in onze productfilosofie. We begrijpen dat onze gebruikers affiniteit willen voelen met wat ze dragen en welke uitrusting ze gebruiken. Met de intuïtieve rode schakelaar kan de camera met één eenvoudige en snelle handeling worden ingeschakeld, waardoor agenten hem onderweg gemakkelijk kunnen gebruiken.

Ht kost veel tijd en aandacht om een goed ontwerp tot in de kleinste details te ontwikkelen. Onze camera's zijn niet alleen heel eenvoudig in gebruik, maar zijn ook ontworpen als producten die onze gebruikers met plezier dragen.

5 redenen waarom beveiligingsbedrijven voor Reveal kiezen

1. Agressie en geweld de-escaleren

Laat toerekenbaarheid voor beide partijen zien en het gebruik van het naar voren gerichte display toont aan dat gebruikers professioneel zijn. Het is bewezen dat dit een kalmerend effect heeft op degenen die worden gefilmd en het de transparantie tussen beide partijen vergroot.

2. Transparantie en toerekenbaarheid verbeteren

Doordat een scenario beter wordt vastgelegd dankzij de draaibare camerakop, kan de camera op verschillende plekken en door verschillende mensen worden gedragen.

3. Valse beschuldigingen verminderen

Geef uw agenten alles wat ze nodig hebben om elke situatie zelfverzekerd en professioneel aan te pakken. Als de one-touch-opnamefunctie wordt gebruikt, bevestigt de camera dit, zodat alle partijen kunnen zien en horen dat de bodycam aan het filmen is.

4. Trainingen voor agenten verbeteren

De hele dag kan worden nagelopen, hoe laat het ook is, dankzij de functies voor ultra laag licht op de D-serie, die veel beter zijn dan de andere bodycams op de markt, en de superieure kwaliteit van beeld- en geluidsmateriaal. Daardoor is er altijd duidelijkheid over wat er is gebeurd en welke beslissingen er zijn genomen.

5. Nauwkeurigere en veiligere opslag

Je hebt de volledige controle over je bodycam en digitale bewijzen, op ieder gewenst moment. Je kunt ervoor kiezen om je DEMS 360 op je eigen locatie te hosten of dit op onze beveiligde cloudserver te laten doen. Je hebt zelf de controle. Geen langdurige opslagcontracten meer.