US Paramedic with Call v2
US Paramedic with Call v2

Bodycams in de Gezondheidszorg

Calla

Calla is een kleine, stevige bodycam met een display aan de voorzijde en een cloud-based softwareservice voor videobeheer voor mensen die in allerlei sectoren van de detailhandel werken.

Uit onderzoek blijkt dat wanneer mensen zien dat ze worden gefilmd, dit ertoe kan bijdragen dat ze rustig blijven en conflicten vermijden. Dat is precies wat Calla doet: situaties de-escaleren, zorgen voor minder onrust en onafhankelijk vastleggen wat er gebeurt.

Contact Opnemen
calla bodycam

Het zorgpersoneel zet zich elke dag in om zorg te bieden aan mensen wanneer zij dit het hardst nodig hebben. Toch krijgt personeel in de frontlinie steeds vaker te maken met gewelddadige en agressieve situaties op het werk. Uit de personeelsenquête van NHS uit 2020 is gebleken dat 26% van het personeel in de afgelopen 12 maanden minimaal één keer te maken heeft gehad met intimidatie of geweldpleging door patiënten of bezoekers.

  • Vermindert en de-escaleert geweld en agressie doordat gedrag wordt bijgesteld. Het is bewezen dat ons kenmerkende, naar voren gerichte display een kalmerend effect heeft op degenen die gefilmd worden.
  • Verbetert de veiligheid op de werkplek en zorgt voor zekerheid in situaties met agressieve personen.
  • Neemt directe video- en geluidsopnamen op voor meer transparantie, toerekenbaarheid en nauwkeurig bewijsmateriaal.
  • Verbetert de tevredenheid van het personeel, doordat ze weten dat er wordt gewerkt aan hun algehele gezondheid en welzijn.
  • Verbetert trainingen en leermodules, zodat personeel de triggers voor agressie kunnen herkennen en er beter mee om kunnen leren gaan.
201808 NHS IMG 0026

Voordelen van bodycams voor zorgverleners

Naar voren gericht display

Uit onderzoek blijkt dat wanneer mensen zien dat ze worden gefilmd, dit ertoe kan bijdragen dat ze rustig blijven en conflicten vermijden. Dat is precies wat Calla doet: situaties de-escaleren, zorgen voor minder onrust en onafhankelijk vastleggen wat er gebeurt.

One-touch-opname

Doordat er maar één snelle en eenvoudige handeling nodig is om de camera aan te zetten, is het voor gebruikers makkelijk om te beginnen met opnemen. Door de intuïtieve rode schuifknop te verschuiven wordt de camera geactiveerd. Medewerkers die in beweging zijn, kunnen het apparaat zo eenvoudig bedienen.

Optimale Beveiliging

Calla-camera’s zijn AES 256-bits gecodeerd en videobeelden zijn alleen toegankelijk voor bevoegde gebruikers.

Flexibel aan te brengen

De Calla weegt weinig en kan op verschillende manieren op kleding worden bevestigd: met een keycord, een krokodillenklem of een magneet.

Diverse Montageopties

Te gebruiken voor allerlei gebruiksomgevingen, uniformen, lichaamstypes of persoonlijke voorkeuren; onze montageopties voor de Calla-camera bestaan onder andere uit: Klickfast-bout, overhemdklem, keycords en harnassen.

Aanvullende Specificaties

Specificaties
Beschrijving
Afmetingen
Hoogte: 54 mm Breedte: 41 mm Diepte: 17 mm
Gewicht
90g
Screen
1.54"
Schermweergave
Resolutie, beeldsnelheid, datum, tijd, beschikbaar geheugen (GB), duur van lopende opname, batterijniveau (%), indicatie opname, indicatie opname bewijsmateriaal.
Batterij
90 minuten
Geheugen
2,5 uur (168GB)
Video
720p
Beeldsnelheid
30 fps
Codering
.MP4
Audio Encoding
Advanced Audio Coding (AAC)
Audio-alarmen
Camera aan/uit, Opname starten/stoppen, Batterij bijna leeg en Geheugen bijna vol
Versleuteling
AES 256-bit
Bedrijfstemperatuur
5°C tot 35°C
Bescherming
IP54
Certificering
FCC CE