Storingsformulier

Om een apparaatdefect te melden voor retourzending naar ons depot, moet u alle onderstaande velden invullen.

Let op:

We kunnen geen producten ontvangen die zijn verontreinigd met bloed, lichaamsvloeistoffen of materie. Alle apparaten worden geretourneerd met de nieuwste firmware geïnstalleerd en alle gegevens worden permanent van het apparaat verwijderd.

Stuur één storingsformulier per camera in.

Störungsmeldung formulieren

Vul alle onderstaande velden in om een defect aan je apparaat te melden en het terug te sturen naar ons magazijn.Houd rekening met de volgende informatie: We kunnen geen producten accepteren die verontreinigd zijn met bloed, lichaamsvloeistoffen of materialen. Alle apparaten worden geretourneerd met de nieuwste firmware en alle gegevens worden permanent gewist van het apparaat.Een medewerker van het Reveal Service Team zal contact met u opnemen om de logistieke en reparatiemogelijkheden te bespreken.

Opmerking: Dien één storingsmeldingsformulier per camera in.

Stap 1 - Uw contactgegevens

Afhaaladres

Stap 2 - Productgegevens

Einde van de garantieperiode

Stap 3 - Betalingsvoorwaarden

Reveal biedt je de volgende opties om je apparaat te repareren en weer aan de praat te krijgen:

Zodra de betaling is verricht, keert u terug naar deze pagina en klikt u op "Verzenden" om het rapportageformulier voor hardwarestoringen in te vullen.

Deze eenmalige betalingsoptie dekt alleen het ophalen, repareren en retourneren van je apparaat binnen het Verenigd Koninkrijk. De logistieke kosten voor het ophalen en retourneren buiten het Verenigd Koninkrijk zijn voor rekening van de klant. Als het apparaat niet meer gerepareerd kan worden, wordt er een aanpassing gedaan zoals beschreven in de Reveal Service Plan notes.

Met onze reparatiekredietpakketten kun je meerdere reparaties vooraf kopen met één enkele transactie. Reparatiekredietpakketten verlagen de administratiekosten en verbeteren de prijs van reparaties. Ga voor meer informatie over reparatiekredietpakketten naar de pagina Reparatieservicepakketten.

20 Fondsen gebruikt voor reparaties = €1,439.00

40 Fondsen gebruikt voor reparaties = €2759.00

100 Fondsen gebruikt voor reparaties = €6,599.00

Lees ons privacybeleid om te weten te komen hoe wij omgaan met de informatie die u aan ons verstrekt.

Voor vragen over ondersteuning

Bel ons nu op
+44 (0) 203 890 2000

Stuur een e-mail naar ons team:
[email protected]