Klickfast Shoulder Mount C 1 520
Bodycams bij de Politie Reveal levert slimme, efficiënte en veilige bodycamsystemen aan politiekorpsen over bijna de hele wereld. Bijna 80% van de politiekorpsen in het Verenigd Koninkrijk heeft voor Reveal gekozen als betrouwbare partner. Onze bodycams voor de politie zijn ontworpen in samenwerking met agenten die de bodycams zouden gebruiken. 
RS2 220817 Barnsley Hospital 0019
Bodycams voor Beveiliging Bodycams spelen een cruciale rol in de particuliere beveiliging, van het opleiden van personeel in bedrijven tot het verzamelen van bewijs tijdens interacties met mensen en in andere gespannen situaties. 
US Paramedic v3
Bodycams in de Gezondheidszorg  Bodycams hebben altijd al een cruciale rol gespeeld in het de-escaleren van gewelddadige en agressieve situaties in de gezondheidszorg, van interacties met patiënten in de geestelijke gezondheidszorg tot acute zorg. Het is bewezen dat het naar voren gerichte display van de Calla agressie vermindert en een onafhankelijk beeld geeft van wat er allemaal gebeurt. Calla heeft ook een kalmerend effect op agressieve patiënten, waardoor het werk van verplegend personeel veiliger wordt, wat er uiteindelijk toe leidt dat minder personeelsleden overwerkt raken of ontslag nemen.
Imogen No Filter1 mirror1 calla
Bodycams in de Retail Bodycams verminderen het aantal escalerende incidenten doordat ze agressie afschrikken en op onafhankelijke wijzen vastleggen wat er gebeurt. Hierdoor kan personeel in de detailhandel met meer zelfvertrouwen optreden en wordt hun algemene veiligheid en welzijn verbeterd. Ook is er minder personeel nodig. 
201707 UKNP Traffic Warden IMG 0176
Body Cameras In Local Government Reveal levert slimme, efficiënte en veilige bodycams aan plaatselijke autoriteiten over de hele wereld. Onze bodycams zijn ontworpen in samenwerking met het personeel dat de bodycams zou gebruiken. 
Corrections body cameras
Body Cameras In The Prison Service Wij leveren slimme, efficiënte en veilige bodycams voor het gevangeniswezen. Bodycams filmen een situatie op onpartijdige en onafhankelijke wijze, waardoor handhavers moeiteloos realtime informatie kunnen krijgen tijdens interacties met mensen. 
201707 Fire Rescue IMG 0126 2 UKNP
Body Cameras in Fire Service Bodycams spelen een cruciale rol voor hulpdiensten, van het opleiden van personeel in de frontlinie tot het verzamelen van bewijs tijdens reddingsmissies en in andere gespannen situaties. 
Transportation
Bodycams in de Transportsector  Reveal levert slimme, efficiënte en veilige bodycams aan transportbedrijven over de hele wereld. Onze bodycams zijn ontworpen in samenwerking met het personeel dat de bodycams zou gebruiken.