Service plannen onthullen

Onze producten zijn ontworpen voor gebruik in de frontlinie. We begrijpen dat onze klanten werken in situaties van verhoogde spanning, gevaar, angst en woede. Daarom moeten onze apparaten soms worden gerepareerd en in sommige gevallen vervangen. Reveal biedt een uitgebreide reeks Product Care Plans die uw apparaat dekken tegen defecten en schade.

Als uw apparaat niet wordt gedekt door een van onze Product Care Plans, biedt Reveal twee opties om uw apparaat gerepareerd en weer in gebruik te nemen:


Pay-as-you-go reparaties

Met onze Pay-as-you-go Repairs kun je er gewoon voor kiezen om voor reparaties te betalen wanneer je ze nodig hebt.

Pay-as-you-go reparaties

Prijs (exclusief btw)
Opmerkingen

Deze eenmalige betalingsoptie dekt het ophalen, repareren en retourneren van je D3, D5, D7 of Calla apparaat. Logistieke kosten voor het ophalen en retourneren van het apparaat buiten het Verenigd Koninkrijk zijn voor rekening van de Klant.

€168 per apparaat

Als het apparaat niet meer economisch te repareren is, zijn de volgende opties beschikbaar:

U kunt het apparaat ongerepareerd terugsturen en €58 terugkrijgen.

Als alternatief kan Reveal een gereviseerd apparaat leveren voor een extra betaling van €93Om een storing aan je apparaat te melden en een Pay-as-you-go reparatie aan te schaffen, gebruik je ons storingsmeldingsformulier.

Herstelkredieten Plan

Met onze Repair Credit-bundels kun je vooraf een aantal reparaties voor D3-, D5-, D7- en Calla-camera's kopen via één enkele transactie. Repair Credit Bundles bieden minder administratie en betere reparatieprijzen.

Met onze Repair Credit Bundles koopt u een bundel Repair Credits voordat u een reparatieverzoek indient. Reveal geeft u een referentienummer voor elke aangeschafte Repair Credit Bundle. De Repair Credits in uw bundel worden dan gebruikt - zoals hieronder getoond - voor elk reparatieverzoek.

Dit gebeurt eenvoudigweg door het referentienummer van uw Repair Credit Bundel te vermelden bij het indienen van een reparatieverzoek via ons storingsmeldingsformulier. Reveal neemt contact met u op wanneer u een nieuwe Reparatiekredietbundel moet aanschaffen. Hoewel ze voor iedereen beschikbaar zijn, zijn de Repair Credit Bundles samengesteld om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten met een groot aantal op het lichaam gedragen videoapparaten in gebruik.
Bundels met reparatiekredietenBundels met reparatiekredietenKosten van het plan (exclusief btw)

20 Herstelkredieten

€71.95
€1439.00

40 Herstelkredieten

€68.98
€2759.00

100 Herstelkredieten

€65.99
€6599.00

300 Herstelkredieten

€59.98
€17,995.00

Repair Credits will be utilised as follows:

1 Krediet = Eerste storingsbeoordeling uitgevoerd en geen storing gevonden/reparatie uitgevoerd.

2 Krediet = Eerste storingsbeoordeling uitgevoerd en reparatie uitgevoerd.

2.5 Credits = Eerste storingsbeoordeling uitgevoerd en reparatie inclusief vervanging van de batterij.
(Buiten het eerste jaar garantie)

3 Credit = Eerste storingsbeoordeling uitgevoerd en apparaat onherstelbaar beschadigd. Op verzoek van de klant kan een vervangend apparaat worden geleverd. Om een storing aan uw apparaat te melden en een reparatiekredietplan aan te schaffen, gebruikt u ons storingsmeldingsformulier.

4 Credit =

Eerste storingsbeoordeling uitgevoerd en apparaat onherstelbaar beschadigd. (Alleen D7).

Om een storing aan uw apparaat te melden en een reparatiekredietplan aan te schaffen, gebruikt u ons storingsmeldingsformulier.

Een Repair Credit bundel kopen

Een Repair Credit bundel kopen

+44 (0) 203 890 2000

Stuur een e-mail naar ons team:
[email protected]

Behoudens Reveal Support Terms and Conditions